Mirësevini në Kolegjin Fama

Kolegji "FAMA", ka për mision të kontribuojë në zhvillimin e Arsimit të Lartë, arsimimin cilësor universitar dhe pas universitar në fusha të ndryshme profesionale, edukimin me vlerat më të mira morale dhe zhvillimin e kërkimit shkencor me qëllim që të sigurojë praninë e specialistëve të aftë profesionalisht dhe të pastër moralisht.

Kolegji ”FAMA”, i themeluar në Kosovë si institucion privat i arsimit të lartë është i angazhuar në fushën e mësimdhënies dhe të kërkimeve shkencore dhe ka disa objektiva të cilat janë të shënuara në Statutin e Kolegjit “FAMA”. Si datë e themelimit të Kolegjit ”FAMA” njihet 12 maji i vitit 2003.

Njoftim për ligjeraten Rëndësia e partneritetit Gjermani- Kosovë


 Të nderuar studentë dhe mësimdhënës Ju informojmë se të mërkurën, më datë 25.03.2015, Kolegjin Fama në Prishtinë do vizitoj gazetari i redaksisë shqipe të radio-televizionit gjerman DW (Deutsche Welle) zt. Bahri Cani ku do ta mbajë një ligjëratë për studentët dhe mësimdhënësit e Kolegjit Fama. 

Ligjërata me temë: Rëndësia e partneritetit Gjermani- Kosovë do të mbahet në ora 16:00 në Kolegjin Fama në Prishtinë.

 Ftohen të gjithë studentët dhe mësimdhënësit e interesuar që të marrin pjesë në këtë ligjëratë.


Lajmërim për regjistrimin e semestrit Veror 2014/2015

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA, se prej ditës së Martë më datë 10.02.2015 deri të hënën më datë 16.02.2015 bëhet regjistrimi i semestrit veror  për  vitin akademik 2014/2015.

 Semesetrin mundë ta regjistrojn studentët të cilët kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA, sipas kontratës.

 Shënim: Për studentët që nuk e regjistrojn semestrin, pas datës së lartëcekur nuk do të kryhet asnjë shërbim administrativ.

  Fama, Prizren, Gjilan, Mitrovicë


12...E Fundit

Back to Top