Orari i provimeve për afatin e Janar -it 2019 (Master)

Orari i provimeve për afatin e Janar-ti 2019 (Master), mund ta gjeni këtu


Më shumë

Lajmërim për të gjithë absulventet

Lajmërohen të gjithë absulventet e Kolegjit Fama Bachelor dhe Master se fotografimi për pano do të filloj me datën 20.03.2018 diten e martë dhe zgjat deri me 28.03.2018, ?fotografimi do të bëhet në dy termine duke filluar nga ora 10:00-12:00 dhe 15:00-17:00 në sallen 1B.

Me respekt

Kolegji Fama

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA të Programeve të Shkencave Mjekësore, se ligjeratat e diteve të Enjte dhe të Premte do të mbahen në Kampusin e Ri të Kolegjit FAMA.

 

 

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët në nivelin Master të gjitha programet se për nderë të festës së Flamurit me datë 28.11.2017 nuk do të punojmë. Kolegji FAMA shfrytëzonë rastin që të ju uron të gjithë studentëve dhe mësimdhënsëve Festën eFlamurit.

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentet e nivelit Master programi Psikologji, se orari i provimeve ka pasur disa ndryshime te Prof.Dr.Sylen Vranica dhe Prof.Dr.Qufli Osmani , provimet mbahen sipas orarit ne vijim :

 

 

LËNDA

VITI

OBL/ZGJ

PROFESORI

DATA

ORA

Statistikat në Master

I

Obligative

Dr.sc.Qufli Osmani

05.12.2017

17:00

Metodat e avansuar hulumtuse

I

Obligative

Dr.sc.Qufli Osmani

05.12.2017

17:00

Dizajni i hulumtimit

II

Obligative

Dr.sc.Qufli Osmani

05.12.2017

17:00

Psikoldiagnoza

II

Obligative

Dr.sc.Sylen Vranica

01.12.2017

17:00

 

 

Më shumë

12...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US