Orari i Provimeve Afati i Nëntor-it 2019 - Prizren

 
Këtu mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Nëntor-it

Më shumë

Orari i Provimeve Afati i Shtator-it dega- Mitrovicë

Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Shtator-itProgrami: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi: Ekonomik


Programi: JURIDIK/KRIMINALISTIKË 

Programi: Kriminalistikë   

 

Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji
 

 

Më shumë

Lajmërim për paraqitjen e provimeve për afatin e Shtatorit 2018 - Mitrovicë

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA se paraqitja e provimeve për afatin e Shtatorit 2018 fillon prej ditës së Mërkurë më datë 29.08.2018 deri të Martën  më datë 04.09.2018, nga ora 10:00 – 17:00.

JU LUTEMI KENI PARASYSH SE PAS DATËS SË LARTËCEKUR NUK DO TË MUND TË PARAQISNI PROVIMET.

Provimet mundë t’i paraqesin studentët të cilët e kanë regjistruar semestrin në indeks dhe që i kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA sipas kontratës.Për të paraqaitur provimet studenti duhet ta ketë me vete Indeksin, në të kundërtën nuk mundë t’i paraqet provimet.

Orarin e provimeve e keni në email, në tabelat informuese për drejtime brenda objektit të Kolegjit Fama - Mitrovicë.

Afatin e provimeve mund t’a gjeni edhe në webfaqen e Kolegjit Fama

www.kolegjifama.eu

 

 ShënimMe rastin e hyrjes në provim studentët duhet të kenë me vete indeksin dhe letërnjoftimin, në të kundërtën nuk do t’u lejohet hyrja nëpër provime.

Më shumë

Lajmërim për paraqitjen e provimeve për afatin e Prillit 2018 si dhe regjistrimi i semestrit veror-Mitrovicë

 

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA se regjistrimi I semestrit dhe paraqitja e provimeve për afatin e Prill-it 2018 fillon prej ditës së Martë më datë 03.04.2018 deri të Shtunën më datë 07.04.2018, nga ora 10:00 – 18:00.

JU LUTEMI KENI PARASYSH SE PAS DATËS SË LARTËCEKUR NUK DO TË MUND TË PARAQISNI PROVIMET !!!

Provimet mundë t’i paraqesin si dhe ta regjistrojnë semestrin veror studentët të cilët i kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA sipas kontratës .

Për të paraqaitur provimet studenti duhet ta ketë me vete Indeksin, në të kundërtën nuk mundë t’i paraqet provimet.

Orarin e provimeve e keni në email, në tabelat informuese për drejtime brenda objektit të Kolegjit Fama - Mitrovicë.

Afatin e provimeve mund t’a gjeni edhe në webfaqen e Kolegjit Fama

www.kolegjifama.eu

 

ShënimMe rastin e hyrjes në provim studentët duhet të kenë me vete indeksin dhe letërnjoftimin, në të kundërtën nuk do t’u lejohet hyrja nëpër provime.

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA Mitrovicë se ditën E Hënë me datë 02.04.2018, për nderë të festës së Pashkëve Katolike nuk do të mbahet procesi mësimor.

Shfrytëzojmë rastin që të ju urojmë të gjithë besimtarëve katolikë Festën e Pashkëve duke iu deshiruar shëndet dhe gjithë të mirat në jetë!

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US