Lajmërim

Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA, se prej ditës së premte më datë 09.11.2018 fillon regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2018/2019 dhe zgjatë deri ditën e Mërkurë me datë 14.11.2018.
Semestrin mund ta regjistrojnë studentët të cilët i
kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA, sipas kontratës.

Administrata

 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët  e programit Juridik dhe Kriminalistikë se provimet  me Dr.sc.Kol Krasniqi  nuk do të mbahen më 28.09.2018.

Provimet mbahen më 27.09.2018  prej orës: 14:00.

Më shumë

Orari i Provimeve Afati i Shtator-it 2018 - Prizren


Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Shtator-it 

Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet


Programi: Juridik 


Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: PsikologjiMë shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët se provimet me Mr.sc.Njomza Bajraktari  qe kanë qenë të parapame te mbahen me daten 23.06.2018 do të mbahet  me 12.06.2018 e martë ora 12:00.

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e programit Psikologji se provimet  me Mr.sc Kaltrina Skoro  nuk do të mbahen me datë 30.06.2018 e shtunë.

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2018 Punuar nga CMD

FOLLOW US