Programet Master

Programet Master

Prishtinë

MA- në Menaxhment

më shumë

MA– në Banka, Financa dhe Kontabilitet

më shumë

LLM- në Juridiko-Penal

më shumë

LLM- në Juridiko-Civil

më shumë

MA- në Studimet e Shkencave të Sigurisë

MA- në Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

më shumë

MA- në Administratë Publike

më shumë

MA- në Psikologji

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US