Orari i Ligjëratave Bachelor Prishtinë

Në vazhdim mund të shkarkoni Orarin e ligjëratave për semestrin dimror për vitin akademik 2018/19

Programi: Ekonomik

Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi:Juridik

 Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: Përkujdesje dhe Mirëqenje për fëmijë

Programi: PSIKOLOGJI

Programi: Mami

Programi: Infermieri

   Laborant Mjekësor, Viti i II-të 

   Stomatologji

  Laborant i Lartë Dentar

 

 


* Të nderuar studentë keni parasysh që orari dimëror i ligjëratave mundë të pësojë ndryshime në dy javorin e parë të ligjëratave, andaj ju lusim që ta shikoni orarin kohë pas kohe.  


 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US