Orari i Ligjëratave Bachelor dega Prizren

Në vazhdim mund të shkarkoni Orarin e ligjëratave për semestrin veror dega Prizren për vitin akademik 2017/18


Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi:Juridik


 Programi: Kriminalistikë   
?
Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji* Të nderuar studentë keni parasysh që orari veror i ligjëratave mundë të pësojë ndryshime në dy javorin e parë të ligjëratave, andaj ju lusim që ta shikoni orarin kohë pas kohe. 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US