Orari i Provimeve Afati i Shtator-it dega- Mitrovicë

Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Shtator-itProgrami: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi: Ekonomik


Programi: JURIDIK/KRIMINALISTIKË 

Programi: Kriminalistikë   

 

Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji
 

 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US